جهت دم کردن زعفران خیلی بهتر است آن را آسیاب کنید.
زعفران پودر شده بهتر رنگ میگیرد و اصلا هیچ وقت زعفران را با قند یا شکر اسیاب نکنید.
ولی اگر این کار را انجام دادید وقتی میخواهید زعفران را دم کنید باید زعفران بیشتری بریزید چون با قند و شکر مخلوط شده.
روش های زیادی برای دم کردن زعفران وجود دارد.
شما میتوانید زعفران پودر شده را در یک استکان یا یک قوری مخصوص بریزید و کمی آب جوش به داخل آن اضافه کنید.
زعفرانها را روی برنج بریزید که به همراه برنج ها دم بکشد.
روش دیگری که وجود دارد به صورت مخلوط با آب جوش است بعد از مخلوط در ان را ببندید یا در کنار گاز قرار دهید.
اگر از نکشن بودن ظروف خود مطمئن هستید ان را روی سماور با شعله پایین بگذارید.
اگر به دنبال رنگدهی بیشتر زعفران هستید زعفرانی که ساییده شده را در یک استکان بریزید.
تیکه های کوچک یخ را روی آن قرار دهید و بگذارید که یخ آب بشود و بعد از آن آب جوش را اضافه کنید.
بعد از این کار درب آن را بگذارید با این روش زعفران رنگ دهی بسیار بالای پیدا میکند ولی زمان بیشتری نسبت به بقیه میبرد
- ۹۹/۱۲/۱۴